Zájem o učně z technických oborů je velký

Praha, 20.1. 2009 - Odborné technické vzdělání bez maturity neznamená strach z budoucnosti. Vyplývá to z dostupných informací institucí monitorujících vývoj ve vzdělávání.Sdružení automobilového průmyslu doporučuje prostřednictvím kampaně „Auta nás baví“ vybrané technické obory, jejichž absolventi by se v budoucnu mohli stát kvalifikovanými pracovníky v automobilovém průmyslu.

18.12.2008, Praha - Auta nás baví: nejrychlejší web pro nastartování kariéry

Dnes byly spuštěny nové internetové stránky www.autanasbavi.cz, na kterých je možno vyhledávat středoškolské obory (střední školy, odborná učiliště) či firmy automobilového průmyslu – perspektivní zaměstnavatele.

10.12.2008, Průhonice - Kampaň „Auta nás baví“ láká žáky do automobilového průmyslu

Sdružení automobilového průmyslu (Sdružení AP) dnes zahajuje kampaň s názvem „Auta nás baví“, která má podpořit zájem o technické vzdělávání. Přestože v současné době řada firem českého automobilového průmyslu vzhledem k probíhající ekonomické recesi propouští nebo uvažuje o propouštění pracovníků, je nutno se dívat do budoucnosti.